facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Madelene Norlander

SDI-kartläggningen ett av de bästa momenten

Genom ökad självinsikt, professionella verktyg och en medvetenhet om olika processer utvecklas de personliga ledaregenskaperna. Detta skapar förutsättningar att bli mer effektiv som chef och ledare.
Madelene Norlander, avdelningschef för ett HVB/LSS-boende, har haft nytta av URKRAFTS:s utbildning.

”URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram är en kanonutbildning. Fastän fokus alltid ligger på hur jag ska bli en bättre chef och ledare är upplägget väldigt varierande – man lyssnar, diskuterar, analyserar, gör praktiska övningar, och arbetar både individuellt och i grupper. Dessutom var det skönt att ha de sex dagarna utspridda under våren, eftersom det gav tid för eftertanke och reflektion kring allt man lärt sig.

SDI-kartläggningen var nog ett av de allra bästa momenten, när man fick lära sig mer om sig själv och hur andra fungerar. Överhuvudtaget uppskattade jag att det fanns så många gedigna delar i kursen, man fick med sig många praktiska verktyg tillbaka till vardagen. Den individuella coachningen var ett annat oerhört givande moment – det märks att URKRAFT har stor erfarenhet av att utbilda människor och organisationer. Jag kan varmt rekommendera chef- och ledarskapsprogram till såväl nuvarande som blivande chefer. Här finns mycket att lära, både som gammal och ung.”

Madelene Norlander, Gläntan

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS