facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Digital Basutbildning i partnering på 1 dag

Så fungerar partnering & samverkan!

Vår digitala Basutbildning vänder sig till dig som vill veta mer om hur partnering och samverkan fungerar. Utbildningen är lämplig för dig som kan komma att medverka eller redan är delaktig i ett partneringprojekt. Den passar även dig som behöver förstå arbetsformen, utan att för den skull ha en roll eller vara direkt engagerad i projektet.

Våra erfarna utvecklingskonsulter med många års erfarenhet av genomförda partneringprojekt har satt ihop innehållet i vår digitala Basutbildning, som vi genomför live den sista torsdagen i varje månad.

Utbildningen är en heldag uppdelad i två block, och vänder sig till dig som vill förstå hur arbetsformen partnering fungerar. Den är också lämplig för dig som känner ett behov av att uppdatera dina kunskaper i partnering, för att förstå och ta del av den senaste utvecklingen av arbetsformen som har utvecklats i snabb takt det senaste.

Vi blandar instruktörsledd utbildning med digitala arbeten, där ni sätts samman i så kallade break out rooms.

Basutbildningen är en heldag och genomförs mellan kl 08.30-16.00 med incheckning från kl 08.20.

Ur utbildningens innehåll:

Partnering som arbetssätt

  • Vad är partnering?
  • Grunderna i partnering
  • Varför behövs partnering som arbetsform?
  • När tillämpar vi partnering?
  • Affären, Processen, Ledarskapet
  • Hur genomförs partnering i praktiken?

Priset för den digitala Basutbildningen är 5 900:- per deltagare, exkl. moms.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer eller boka en plats på vår digitala Basutbildning för dig och dina medarbetare!

LÄS MER om partnering

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS