facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Utbildning i entreprenadjuridik 1-dag

Så kopplas standardavtalen till partnering!

URKRAFT:s utbildning i entreprenadjuridik fördjupar sig i standardavtalen ABT 06, AB 04 och ABK 09 kopplade till arbetsformen partnering & samverkan och behandlar även hanteringen av vad som är ersättningsgilla självkostnader.

Vår utbildning i entreprenadjuridik med självkostnadsprincipen, kopplad till partnering & samverkan leds av advokaten John Hane som vi på URKRAFT samarbetat med i över 10 år. John är expert och en av Sveriges ledande specialister på området upphandling av entreprenader med arbetsformen partnering. John Hane är delägare i Foyen Advokatbyrå med 100-talet medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun samt med en systerbyrå i Norge med cirka 80 medarbetare.

John är en av författarna av Partneringboken och arbetar med affärsförhandlingar, kontraktsskrivande, förebyggande av tvister och tvistelösning inom byggsektorn. Han har lång erfarenhet av att hålla utbildningar inom offentlig upphandling, entreprenad- och konsulträtt.

Utbildningen vänder sig till dig som bör förstå hur standardavtalen ska hanteras i samband med bygg- och anläggningsprojekt när entreprenader genomförs med partnering och samverkansupplägg.

Vi rekommenderar att du genomför URKRAFT:s utbildning i entreprenadjuridik efter att du slutfört vår 2-dagars grundutbildning för att få ut så mycket som möjligt av kursens innehåll.

Vid våra utbildningar i entreprenadjuridik medverkar också en av URKRAFT:s utvecklingskonsulter, som har praktisk och teoretisk erfarenhet av projekt som genomförs med arbetsformen partnering.

I utbildningen behandlas:
* ABT 06, AB 04 och ABK 09 och hur standardavtalen kopplas mot arbetsformen partnering och samverkan
* Ersättningsgilla självkostnader kopplade till partnering och samverkan

URKRAFT:s utbildning i entreprenadjuridik vänder sig till alla aktörer involverade i bygg- och anläggningsprojekt.

Utbildningen genomförs digitalt eller fysiskt.
Pris fysisk utbildning 1-dag: 6 900:- exkl. moms per deltagare (inkl fika och lunch).
Pris digital utbildning 1-dag: 6 500:- exkl. moms per deltagare.

I avgiften ingår digitalt utbildningsmaterial samt utbildningsbevis.
Deltagarna förväntas själva ha varsitt exemplar av ABT 06, AB 04 och ABK 09 för att tillgodogöra sig utbildningen på ett optimalt sätt.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

LÄS MER om partnering

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS