facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

EVENT

Engagemang som stärker sammanhållningen

När RPC Superfos Sweden höll ett event för personalen vid enheten i Lidköping fick vi på URKRAFT förtroendet att hålla i trådarna.

RPC Superfos producerar förpackningar som bland annat används av livsmedelsindustrin.
Till eventet i Lidköping kom mer än 100 medarbetare. Vi genomförde aktiviteter som var en blandning av nöje och samarbetskaraktär. Med det upplägget kunde vi bidra till att stärka sammanhållningen i gruppen, och säkert väcka en och annan tanke om styrkan att arbeta tillsammans också.
Eftersom det var en heldag krävdes både ett varierat program för att inspiration och engagemang skulle vara på topp och förtäring.
Dagen inleddes med baguetter fyllda med röror, till lunchen grillades det på plats och eventet avslutades med tårtbuffé. Dessutom var det avbrott i aktiviteterna för mellanmål (frukt).
Detta event hölls en höstdag då det faktiskt också var grått och fuktigt, men med bra planering och rätt kläder går det ändå att genomföra en heldag utomhus med gott resultat i ambitionen att stärka gruppens sammanhållning.

Funderar du också på ett event för din personal, så lan vi naturligtvis komma med ett förslag på hur det skulle kunna se ut. Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss, eller slå en signal så ska vi hjälpa dig.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS