facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Partnering & Samverkan

Öppenhet som ger effekt oavsett bransch

Partnering bygger på samverkan. I Sverige är det framför allt bygg- och anläggningssektorn som utvecklat arbetsformen, men partnering passar lika bra inom vård och omsorg, verkstadsindustrin, för måltidsupphandlingar, i transportsektorn - ja, praktiskt taget vilken bransch som helst där flera parter arbetar tillsammans.

Våra utbildningar

Öppna utbildningar i partnering

URKRAFT är Sveriges ledande utbildare inom partnering. Mellan 600 och 700 personer går årligen vår grundutbildning eller deltar i fortsättningsutbildningar.
Vi erbjuder både öppna och skräddarsydda utbildningar över hela Sverige.

Historiskt perspektiv

Formades för att undvika konflikter

Partnering utvecklades från början av US Army Corps of Engineers i USA, en kår av ingenjörer inom militären. Syftet var att undvika tvister och kostnadsökningar vid offentligt upphandlade byggprojekt.

Läs mer

ATT ARBETA I PARTNERING

Öppenhet och ärlighet ger stabil grund

I partnering kliver beställaren in och är en aktiv part i projektet. Det betyder att beställaren är delaktig i möten och med i processen från den stund kontraktet är undertecknat och hela vägen tills det avslutas.

Läs mer

Söker ni en trygg samarbetspartner?

Ring oss på 0500-48 14 44 eller maila till info@urkraft.com. Vi hörs!
KONTAKTA OSS