facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Event & Aktiviteter

Bygg lag och utveckla team

Oavsett om ni är ute efter att bygga lag, utveckla team eller skapa ett minnesvärt event är ni på rätt sida. Vi på URKRAFT är redo att ta oss an uppdraget.

Event och Aktiviteter

Vi har med framgång erbjudit lustfyllda och utvecklande aktiviteter på olika platser till grupper av alla slag ända sedan 1998. Vi hanterar grupper av alla storlekar och hjälper gärna till med tips och råd. Tillsammans skräddarsyr vi uppläggen för att passa de behov och förutsättningar som finns. Vår filosofi är att alla ska kunna medverka utifrån sina egna förutsättningar.

Eftersom de flesta av våra aktiviteter är mobila genomför vi uppläggen på den plats som passar bäst. Vår hemmiljö är det natursköna berget Billingen i Skövde, men vi arbetar över hela Sverige – såväl inomhus som utomhus.

Vi har erfarenhet av att jobba med små grupper, stora grupper och genomföra publika event med många tusentals besökare.

I anslutning till aktiviteten hjälper vi gärna till att ordna med mat, dryck, konferenslokal, logi och övrigt. Tveka inte att ta kontakt med oss för ett förslag.

Event

Stor eller liten spelar ingen roll - vi arbetar med alla grupper

Låt oss hjälpa er med ert event/ fest, så att ni kan ägna er tid åt att odla relationer. Vi bidrar med "verktygen" genom att skräddarsy ett program som passar för ert ändamål.

Läs mer

Aktiviteter

Vi hjälper dig att lyckas oavsett var i Sverige du finns

Att stimulera olika sinnen och samtidigt bygga relationer med hjälp av aktiviteter upplever många som väldigt lyckat.

Läs mer

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS