facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Basutbildning i partnering på 1 dag

Så fungerar partnering och samverkan!

Basutbildningen vänder sig till dig som vill veta mer om hur partnering & samverkan fungerar i teori och praktiskt genomförande. Utbildningen är en bas och lämplig för dig som kan komma att medverka i ett partneringprojekt. Utbildningen passar även för dig som behöver förstå partnering utan att för den skull vara direkt engagerad i ett projekt.

Våra erfarna utvecklingskonsulter har satt ihop vår Basutbildning, en heldag uppdelad i två block, som vänder sig till dig som vill förstå hur arbetsformen partnering fungerar. Den är även lämplig för dig som behöver uppdatera dina kunskaper inom partnering & samverkan, för att förstå och få en inblick i det senaste avseende upplägg och processer som utvecklats i snabb takt. Vi blandar instruktörsledd utbildning med grupparbeten.

Priset för Basutbildningen är 6 500:- per deltagare, exkl. moms. I avgiften ingår fika, lunch, utbildningsmaterial och konferensavgift.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer eller boka en plats på vår Basutbildning för dig och dina medarbetare!

LÄS MER om partnering

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS