facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Aktiviteter

Vårda och belöna dina medarbetare

Medarbetarna är varje företags viktigaste tillgång. På URKRAFT har vi kunskap om att ta hand om medarbetare på ett bra sätt. Att stimulera olika sinnen och samtidigt bygga relationer med hjälp av aktiviteter upplever många som väldigt lyckat.

Vi har med framgång erbjudit lustfyllda och utvecklande aktiviteter på olika platser till grupper av alla slag ända sedan 1998. Vi hanterar grupper av alla storlekar och hjälper gärna till med tips och råd. Tillsammans skräddarsyr vi uppläggen för att passa de behov och förutsättningar som finns. Vår filosofi är att alla ska kunna medverka utifrån sina egna förutsättningar.

Eftersom de flesta av våra aktiviteter är mobila genomför vi uppläggen på den plats som passar bäst. Vår utgångspunkt är det natursköna berget Billingen i Skövde där vi har flera fasta aktiviteter, men vi arbetar över hela Sverige.

I anslutning till aktiviteten hjälper vi gärna till att ordna med mat, dryck, konferenslokal, logi och övrigt. Tveka inte att ta kontakt med oss för ett förslag.

 

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS