facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Berikande självledarskap

Verktyg som tar dig ett steg längre

Möt framtiden som en modern ledare. I vårt utbildningsprogram ”Berikande självledarskap” tränas du i kommunikation, förändring och lärande.

I dessa tider, när förändring är det nya normala, handlar det om att ständigt vara öppen och lyhörd för vad som händer bland medarbetare, i företaget, branschen och runt omkring oss.
Upplägget i Berikande självledarskap är sammanställt utifrån idrottens grunder, där drivkraften att alltid ta ett steg till är stark. Utbildningen är uppbyggd utifrån modern hjärnforskning och två nobelpris.
Du får verktygen att hantera dagens förändringstakt samtidigt som du utvecklas på det personliga planet.

URKRAFT:s utvecklingskonsulter Kim Berghäll och Thomas Viksberg är dina tränare och inspiratörer under utbildningen. De har båda fokus på helhetsperspektivet i utvecklingen av individer, team och organisationer.
Kim och Thomas är också NLP Business trainer, och har möjlighet att certifiera dig som NLP Diploma enligt INLPTA (se www.inlpta.se/certifiering).

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS