facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Förändringsledare

Resan startar alltid hos dig

Förändring är en resa som alltid börjar med att du måste bestämma dig för att själv vara med på den. Du lyckas aldrig om du börjar med att titta på omgivningen istället för inåt – på dig själv.

När vi på URKRAFT går in som förändringsledare eller coach börjar därför alltid resan med dig som individ.
Det startar med att skapa förståelse för vad du vill förändra och var du själv står i den resan.

När vi landat i den frågan går vi vidare i arbetet med dig innan vi tittar på din organisation, oavsett om det är en tillfällig projektgrupp eller en ledningsgrupp där du agerar som VD.

Ett väl definierat mål som beskriver vad du vill uppnå är en förutsättning i processen, och vi lägger alltid tid på att säkra att vi förstår din målbild och hur det ska kännas när den är uppfylld. Vi kallar det ditt önskade läge.
När den är formulerad påbörjar vi arbetet med en personlig handlingsplan för dig. Med små steg arbetar vi tillsammans för att uppnå målet.
Samma modell använder vi när vi arbetar med hela organisationer.

Gemensamt för allt förändringsarbete är att det inte kommer med automatik bara för att man bestämt sig för ett nytt arbetssätt. Du och din organisation måste vara beredd på att avsätta tid – tid att träna på att arbeta i den nya modellen.
Förändringsarbete kräver insats och energi men ger tillbaka än mer – en häftig känsla.

Vi kan som förändringsledare eller coach göra något för dig också.
Vänd dig med förtroende till oss på URKRAFT. Du når oss enkelt via kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa direkt till vårt huvudkontor i Skövde.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS