facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Profil & Kommunikation

Var beredd när chansen uppstår

Många gånger får Du bara en chans att förmedla ditt budskap. Se till att ta den. Vi hjälper dig.

Vad är profilering?

Profilering handlar bland annat om att tydliggöra företagets identitet. En viktig del är den grafiska profilen. Val av färger, teckensnitt, symboler och logotyp. De ska väcka känslor som företaget vill identifiera sig med.
Dina val ska också fungera i många sammanhang. På stora, färgglada och lysande skyltar och på svartvita brevhuvuden. Det handlar om igenkänning. Det handlar om ditt varumärke.

Sättet att kommunicera förändras ständigt och allt fler lever genom den digitala världen, men trotts detta, så drivs över hälften av alla Sveriges företag av mänskliga möten.

Hur kommunicerar ni er profil?

En väl genomtänkt profil lämnar avtryck och påminner kunden om vem du och ditt företag är och vad ni står för. Profilreklam fungerar som produktplacering. Det handlar om smart exponering av ditt varumärke för att öka upplevelsen i mötet mellan människor. Eftersom det finns få saker som inte kan bära din profil, kan du synas vart som helst och när som helst. Genom profilreklam kan du synliggöra och förstärka ditt varumärke före, under och efter mötet, och få ett försprång gentemot konkurrenterna. Hos oss hittar du allt från kostymer, vardagskläder, funktionskläder och arbetskläder till pennor, presentreklam och gåvor.

Du väljer hur ni ska upplevas!

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS