facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Fortsättningsutbildning 2 dagar

För dig som kan grunderna

Fortsättningsutbildningen riktar sig till dig som gått vår Grundutbildning, har deltagit i flera partneringprojekt eller har god kunskap om partnering, teoretiskt eller praktiskt, och är beredd att ta ytterligare ett steg för att utveckla arbetssättet. 

URKRAFT har genomfört utbildningar i partnering sedan 2005, och är i dag Sveriges ledande utbildare inom partnering och samverkan. Mellan 600 och 700 personer går årligen våra utbildningar.
En framgångsfaktor är vårt uppskattade upplägg som blandar teoretiska avsnitt med praktiska moment. Under utbildningen får ni ta del av avslutade och pågående projekt i partnering.
Dessutom är detta ett utmärkt tillfälle att knyta värdefulla kontakter inför framtiden och ta del av erfarenheter från andra aktörer i branschen.

Eftersom vi inom URKRAFT har bred erfarenhet inom partnering, och dessutom arbetar aktivt som partneringledare, får vi hela tiden uppdaterad kunskap om förändringar i samverkansformen. Det innebär att du som kursdeltagare hos oss kan förvissa dig om att alltid få kunskap som är up to date.

Fortsättningsutbildningen passar dig som har gått vår Grundutbildning eller skaffat dig kunskap om partnering på annat sätt, antingen teoretiskt eller praktiskt, och nu vill skaffa dig ytterligare kompetens för att utveckla samverkansformen.

Kursen är pedagogiskt upplagd och går igenom flera viktiga viktigaste avsnitt, och dessutom finns förstås utrymme att ta upp egna funderingar i ämnet. Vi jobbar med avsnitt som:

  • Trender och att lyckas med partnering
  • Partneringprocessen i praktiken
  • Upphandlingsstrategier för partnering
  • Regelverken inom LoU och avtalsjuridiken

URKRAFT:s utbildning vänder sig till alla aktörer involverade i bygg- och anläggningsprojekt. Priset för Fortsättningsutbildningen är 14 800:-, exkl. moms.
För kursdeltagare som tidigare gått URKRAFT:s Grundutbildning är priset 13 500:-, exkl. moms.
I avgiften ingår fika, luncher, utbildningsmaterial, konferensavgift samt utbildningsbevis.
Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

LÄS MER om partnering

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS