facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Om oss

Skräddarsyr efter dina behov

URKRAFT utvecklar individer och organisationer. Vår modell handlar om att nyttja människors hela kapacitet och passar för alla typer av företag och organisationer där förmågan att samarbeta är viktig. Vi verkar som utvecklingskonsulter i alltifrån mindre organisationer med något fåtal medarbetare till företag med tusentals anställda. Vi vill bidra till samhällsutvecklingen och driver processer och projekt utifrån den grundfilosofin.

URKRAFT grundades i Skövde vid berget Billingen, 304 meter över havet, och har hela Sverige i blickfånget.  Vi finns på marknaden sedan 1998 och brinner för att utveckla individer och organisationer.

Vår affärsidé är att genom utbildning och aktiviteter erbjuda skräddarsydda möjligheter för organisationer och företag att ta tillvara varje människas samlade kompetens.

Vår modell handlar om att nyttja människors hela kapacitet och passar för alla typer av företag och organisationer där förmågan att samarbeta är viktig. Vi genomför uppdrag för att utveckla och stärka ledarskapet, teamet, organisationen och den personliga utvecklingen.

Tillsammans med beställaren skräddarsyr vi uppdragen efter var och ens specifika behov och förutsättningar.

Tveka inte att ta kontakt med oss för ett personligt och förutsättningslöst samtal om vad vi kan göra för just er och er organisation!

Med vänliga hälsningar
Jonny Gustavsson

När verksamheten utvecklas – utvecklas jag.
När jag utvecklas – utvecklas verksamheten.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS