facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Jobba med oss

Vi behöver bli fler över hela Sverige

Vi söker dig med en positiv drivkraft, som har lätt för att skapa goda relationer och som uppskattar att samarbeta med andra för att uppnå bättre resultat. Vårt behov av fler utvecklingskonsulter som kan ingå i vårt team för uppdrag inom affärs- och organisationsutveckling, kurser och partnering över hela Sverige är stor. Men vi har även behov av att utöka antalet medarbetare till våra event- och teamaktiviteter kontinuerligt.

URKRAFT Partnering & Ledarskap växer över hela Sverige och vi söker dig som vill ingå i vårt team för att åstadkomma ett mer välmående samhälle.

Tjänster inom Partneringledning vi söker

Hos oss blir du en viktig kugge i Sveriges ledande företag när det gäller partnering & samverkan. Arbetet innebär både utmaningar och utvecklingsmöjligheter då flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands samhällsutveckling. Vi har i flera år befunnit oss i en kraftig tillväxtfas och våra kunders behov av våra tjänster är större än någonsin – därför behöver vi bli fler!

Jobbar du som affärsutvecklare, projektledare, arbetschef eller ledarskapskonsult och har varit igång ett par år i rollen som anställd eller konsult? Eller är du partneringledare alternativt processledare, men saknar det sammanhang som URKRAFT kan erbjuda, med fler kollegor och intressanta uppdrag? Hör av dig då, så pratar vi mer.  

Om dig

Vi söker dig med en positiv drivkraft, som har lätt för att skapa goda relationer och uppskattar att samarbeta med andra. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och tycker om att ta eget ansvar. För att lyckas behöver du vara noggrann, analytisk och strategisk. Tjänsten ställer höga sociala och kommunikativa krav då vi arbetar med människor och organisationsutveckling. Våra kunder har olika behov och förutsättningar vilket också ställer krav på mångsidighet och att kunna hantera flera frågor parallellt. Utöver detta behöver du kunna formulera dig väl i tal och skrift.

Vi förväntar oss att du har utbildning inom relevant område och erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, ledarskap och kundkontakter. Det är ett plus om du verkar inom bygg- och anläggningsbranschen idag, men inget minus om du är rätt person, då stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Är du den vi söker? Eller vet du någon som skulle passa perfekt, som du kan tipsa om tjänsten?

Tveka inte att ta kontakt med Jonny Gustavsson för att berätta mer om vad du kan tillföra. Det gör du enklast via mail till:  jonny@urkraft.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS