Vxl: 0500-48 14 44

Aktiviteter

Att stimulera olika sinnen och samtidigt bygga relationer med hjälp av aktiviteter upplever många som väldigt lyckat.

Vi har med framgång erbjudit lustfyllda och utvecklande aktiviteter på olika platser till grupper av alla slag ända sedan 1998. Vi hanterar grupper av alla storlekar och hjälper gärna till med tips och råd. Tillsammans skräddarsyr vi uppläggen för att passa de behov och förutsättningar som finns. Vår filosofi är att alla ska kunna medverka utifrån sina egna förutsättningar.

Eftersom de flesta av våra aktiviteter är mobila genomför vi uppläggen på den plats som passar bäst. Vår utgångspunkt är det natursköna berget Billingen i Skövde där vi har flera fasta aktiviteter, men vi arbetar över hela Sverige.

I anslutning till aktiviteten hjälper vi gärna till att ordna med mat, dryck, konferenslokal, logi och övrigt. Tveka inte att ta kontakt med oss för ett förslag.

 

Event

Att vårda och belöna medarbetare har alltid varit viktigt.

Låt oss hjälpa er med ert event/ fest, så att ni kan ägna er tid åt att odla relationer. Vi bidrar med "verktygen" genom att skräddarsy ett program som passar för ert ändamål. Oavsett det gäller en grupp med fem deltagare eller en samling människor på över 10 000.

Vi är stolta över att kunna presentera ett omfattande utbud av upplevelser året runt. Arbete och lagom doser med nöjen och avkoppling har vi och våra kunder funnit vara en suverän kombination.

Aktiviteter & Event

Uteaktiviteter

Inneaktiviteter

Föreläsningar