facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

17 september 2024

Fler och fler intresserar sig och vill veta mer om partnering

- Oerhört intressant att höra hur de gjort för att uppnå de mål som från början satts och de mervärden som man skapat. Inte bara i entreprenaderna, utan för hela kommunen och dess verksamheter, var en kursdeltagares reflektion.

Fler och fler intresserar sig och vill veta mer om partnering genomfört på rätt sätt med URKRAFT-modellen. Man är nyfiken och undrar om arbetsformen är lämplig för de projekt man själva står inför som beställare, konsulter och entreprenörer.

Svaren på dessa funderingar fick deltagarna i Växjö på vår 2-dagars grundutbildning i partnering & samverkan nu i veckan.

Utöver våra erfarna kursledare, Jonas Andersson och Jonny Gustavsson på URKRAFT, som lotsade deltagarna igenom kursprogrammet så gästades vi även av beställare som genomför partnering just nu.

Det var Stefan Åberg Malmer, fastighetschef, och Thomas Axelsson, upphandling från Värnamo kommun, som frikostigt berättade om erfarenheter och lärdomar av sitt pågående strategiska partneringprojekt de arbetat med sedan 2021. Två stora skolor och två idrottshallar ligger i paketet och kursdeltagarna uppskattade verkligen Stefan och Thomas summerande åsikter och information om tillvägagångssätt.

– Oerhört intressant att höra hur de gjort för att uppnå de mål som från början satts och de mervärden som man skapat. Inte bara i entreprenaderna, utan för hela kommunen och dess verksamheter, var en kursdeltagares reflektion.

Med stor säkerhet kommer deltagarna från denna utbildning inom kort genomföra sina första partneringprojekt och det glädjer oss, stort tack för ert deltagande och lycka till.

PS! vill du också utbilda dig för att skapa förutsättningar för dig och din organisation att kunna arbeta i ett partneringprojekt på rätt sätt? Anmäl dig redan nu. Varberg 1-2 okt är fullbokad, men det finns plats till Värnamo 15-16 okt och fler utbildningar finns på www.urkraft.com

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS