facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

11 september 2024

Partnering-marknaden ställer större krav – utbilda dig hos URKRAFT

Växjö och Varberg är platserna för våra två kommande utbildningar!

Intresset för våra partneringutbildningar är fortsatt stort över hela landet. Många beställare har bestämt sig för att upphandla och genomföra deras viktiga projekt med arbetsformen partnering och väljer därför att gå våra utbildningar.

Växjö är fullbokad och Varberg 1-2 oktober blir också det. Vänta därav inte för länge på att anmäla dig och dina kollegor, oavsett om ni är beställare, konsult, entreprenör, underentreprenör eller materialleverantör. Utan partneringutbildning är din möjlighet liten att göra bra ifrån dig vid upphandlingar och genomförandet av partneringprojekt. Det visar inte minst den statistik vi har från de över fyrtio senaste projekten vi har studerat.

– Ja, partnering är vare sig något man kan köpa sig till eller något man utan kunskap kan genomföra, säger Jonny Gustavsson på URKRAFT. Han uppmanar alla som inte har utbildning att omedelbart anmäla sig till en, om man vill vara med och genomföra uppdrag på den så kallade partneringmarknaden.

URKRAFT har både fysiska som digitala utbildningar så det finns möjlighet för de som vill anmäla sig. Är man dessutom fler än 10 deltagare så går det att ordna en skräddarsydd utbildning.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS