facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

28 februari 2024

100 deltagare på URKRAFT:s utbildningar

Den här veckan bedriver vi parallella utbildningar i partnering i Göteborg och Kalmar, och nästa vecka hålls motsvarande utbildning i Linköping och Västerås.. Det är intensiva utbildningsinsatser med mer än 100 deltagare som fyller på kompetensförrådet med partneringens grunder.

I Göteborg är det utvecklingskonsulterna Kim Berghäll och Martin Lydig som förmedlar sina kunskaper och tankar kring partnering, medan kollegorna Jonny Gustavsson och Jonas Andersson håller i utbildningen i Kalmar.

URKRAFT:s grundutbildning hålls under två dagar och omfattar alltifrån varför och när partnering lämpar sig till hur det man förbereder sig inför ett projekt oavsett om man är beställare, entreprenör, konsult eller leverantör. Därför är lämpar sig utbildningen också för alla aktörer som kan bli involverade i ett projekt med arbetsformen partnering.

I nästa vecka håller Per Kullgren och Milena Andersson utbildningsdagar i Linköping, medan Mattias Johansson och Pierre Fällström håller i samma utbildning i Västerås.

Har du några frågor om våra utbildningar eller känner dig redo att stärka dina kunskaper inför nästa upphandling? KLICKA HÄR för att mer information om innehållet i utbildningarna.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS