facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

22 januari 2021

Läs vad deltagarna tycker om vår digitala utbildning

Med rätt kompetens får du bättre förutsättningar att genomföra ett projekt med partnering som arbetsform. Gör som de sjutton deltagarna gjorde under vår digitala grundutbildning 18-19 januari. Skaffa dig kunskap om partnering redan nu.

– Vi ställde om redan när pandemin bröt ut, och har hittat framkomliga vägar som är riktigt bra. Samtidigt utvecklas arbetet digitalt hela tiden, så vi håller oss uppdaterade för att de som går våra utbildningar ska få de bästa förutsättningarna att ta till sig kunskap på ett upplevelsebaserat sätt även om det genomförs digitalt, säger Jonny Gustavsson på URKRAFT. 

Senast i förra veckan genomfördes vår 2-dagars grundutbildning med deltagare både från beställare, entreprenörer och konsulter.   
– Det blir en bra mix när deltagarna är från olika håll och ser partnering från sina respektive perspektiv. Det skapar större förståelse för varandra och en av andemeningarna med partnering är ju att driva projekt tillsammans, fortsätter Jonny Gustavsson. 

Responsen bland deltagarna var positiv. 
”Som en grundutbildning tycker jag att det var bra. Ett tydligt steg in i samarbetsformen.”, skrev en deltagare i sin sammanfattning av kursdagarna.  

En annan fyllde på med:  
”Först vill jag tacka för en jättebra utbildning med ett mycket bra innehåll och bra upplägg som är lätt att ta till sig. Det var ju också en bra digital resa som vi fick under dessa två dagar i ett forum som var helt nytt för mig. Just detta att få mötas i olika grupperingar med olika människor var ju väldigt lyckat. Partnering är ju ett bra framtida arbetssätt där det lämpar sig, då krävs det ju att vi entreprenörer och beställare tillsammans tränar på detta så vi kan möta framtidens utmaningar på ett bra sätt.” 

En tredje skrev: 
”URKRAFT visade stor förmåga att leda genom att involvera beställare, konsulter och entreprenörer i samma utbildning. Samhällsnyttan var hela tiden i fokus. Utbildning med fokus på processen, ledarskap och affären – allt hänger ihop.” 

Vi har ett gemensamt ansvar att hindra spridningen av Covid-19, och i det arbetet bidrar URKRAFT genom att flytta utbildningar från konferensrum till digital plattform.  
Är du också intresserad av partnering och utbildning? Antingen läser du mer och bokar plats på våra utbildningar direkt här på hemsidan, eller också ringer du oss på 0500-48 14 44, så berättar vi mer. 
Den sista torsdagen i varje månad har URKRAFT en digital basutbildning (läs mer och boka plats – HÄR) och kontinuerligt genomförs också en tvådagars digital grundutbildning (läs mer och boka plats – HÄR). 

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS