facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

14 januari 2021

Var noggrann i valet av vem som utbildar dig

Det var många företag som lärde sig ställa om sin verksamhet förra året, och 2021 har inletts i samma anda. Som konsultföretag märker vi på URKRAFT detta genom efterfrågan på våra utbildningar.

– Vi ser ett ökat intresse bland våra kunder för utbildning i allmänhet och partnering i synnerhet. Det är naturligtvis klokt att utnyttja tid och resurser så effektivt som möjligt när många arbetar hemifrån, och där är våra digitala utbildningar en bra möjlighet att skaffa sig kompetens som gör skillnad, säger Jonny Gustavsson på URKRAFT.

Den som söker har inga svårigheter att hitta utbildningar, för utbudet på marknaden är stort. Utmaningen handlar istället om att hitta den bäst lämpade utbildningen.
URKRAFT erbjuder den sista torsdagen i varje månad en digital basutbildning, och därtill finns grund- och fortsättningsutbildningar i utbudet.
– Vår uppfattning är att innehållet i utbildningar skiljer sig markant mellan olika aktörer. På URKRAFT använder vi till exempel alltid kursledare som har stor praktisk erfarenhet från projekt, för det anser vi ger en tyngd och trovärdighet i det vi förmedlar. Och skulle man skicka med ett råd till en arbetsgivare som funderar på att utbilda sina medarbetare, så är det just att ta reda på vad man får för kursavgiften. Vet kursledaren vad hon eller han pratar om? Vilken bakgrund har kursorganisatören? säger Jonny Gustavsson.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS