facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Utvecklande ledarskap

Verktyg som tar dig ett steg längre

Lika självklart som det är för idrottare att träna är det för ledarskapet att ta nästa steg.
Arbetsmiljön är i ständig förändring och Din personliga utmaning som ledare är att hantera den miljön. Vår förmåga att få fram tydliga budskap och hantera olika individer samtidigt ställer då krav på ledarskapet. Fokus för Dig är att utveckla Ditt personliga ledarskap och ett sätt är att träna på det. Att utvecklas i samverkan med andra Ledare ligger därför i fokus på vår fördjupning.

Kursen är för dig som har varit chef några år/eller tidigare genomfört vårt grundprogram, Chef & Ledarskapsprogrammet, och som har fått grepp om vad chefsjobbet går ut på. Nu vill du ta nästa steg och är redo för att utvecklas. Du vill ta del av ledarskapets verktygslåda för att göra medvetna val om vad du vill med ditt chef- och ledarskap. Under kursen får du handfasta och konkreta verktyg som du kan praktisera direkt. Erfarenhetsutbyte och nätverket med de andra deltagarna är en viktig del av kursen.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS