facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Slutredovisning

Ankarskolan, Träslövsläge

MÅNGA LÖSNINGAR MED MILJÖN I FOKUS

En ny funktionell och miljötänkande skola har byggts i Varberg.

I Träslövsläge står en ny skola och förskola klar. Trots att den ursprungliga planen inte var att upphandla Ankarskolan i partnering. Men när Martin Rylander, vd på Varbergs Fastighets AB, insåg att de inte fanns tid för ett traditionellt byggprojekt vände han sig till partnering.

Skolan som byggts av Skanska är en F-9-skola för 600 elever samt ha en förskola med 4 avdelningar. Den nya skolan byggdes för att vara mer funktionell än den tidigare. Den är även mer miljötänkt inriktad med klassrum som har bättre energieffektivisering. Ett nytt skol- och folkbibliotek har byggts och ett tillagningskök som kan laga 1200 portioner/ dag. Samtidigt som man byggt skolan har man anlagt en ny gata samt en ny cykel-och gångväg för att trafiken ska flyta på smidigare.

Citat
Vid utvärderingen av byggprojektet var så gott som alla lyriska. Nittio procent sa att Ankarskolan var det bästa projekt de någonsin jobbat med.
Martin Rylander - VD - Varbergs Fastighets AB

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS