facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

26 april 2019

Ny kurs för dig som är chef eller ledare

Är du redo att ta nästa steg i din utveckling som chef?
Då är vår chef- och ledarkurs med individuell coaching något för dig.

Sex utbildningsdagar fördelat på fyra utbildningsblock med ett individuellt coachsamtal mellan två utbildningstillfällen står på agendan i URKRAFT:s chef- och ledarkurs. Hela utbildningsprogrammet pågår under en tremånadersperiod.
– Utbildningen vänder sig i första hand till mellanchefer och gruppledare som arbetat i ledaruppdrag en tid, berättar kursledaren Kim Berghäll.
Anledningen till att utbildningen är fördelad på flera block under en längre tid är att kursdeltagarna också ska få möjlighet att praktisera den kunskap man får i skarpt läge under utbildningen.
URKRAFT:s chef- och ledarkurs bygger på 15 års erfarenhet av utveckling av individer, grupper och organisationer.
Kursledaren Kim Berghäll har ett förflutet i flera ledningsroller, och kommer använda sig av verktyg som SDI, TeamPro och NLP under utbildningen.
Tid och plats för utbildningstillfällena fastställs när vi vet varifrån deltagarna kommer. Så är du intresserad är du välkommen med en anmälan. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret nedan.

Ladda ner mer information om vår Chef- och Ledarkurs.

Läs mer om kursledaren Kim Berghäll.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS