facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Martin Lindfors

Mixen av kursmoment var mycket givande

Det är med ledarskap och fungerande team som med idrotten. Utan träning är det svårt att nå framgång. Därför bygger URKRAFT:s utbildningar på en blandning av teori och praktik.
Det passade Martin Lindfors, från CEJN i Skövde, alldeles utmärkt.

”Jag har bara bra saker att säga om URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram. Mixen av kursmoment var mycket givande. Vi inledde med mer teoretiska ämnen, för att få lite kött på benen så att säga, och sedan lades de mer praktiska övningarna in allteftersom kursen fortgick. Hade det inte varit upplagt på det viset är det möjligt att nyttan med de praktiska övningarna gått förlorade, men nu blev resultatet det rakt motsatta. Jag hade alltid mycket tankar att bearbeta mellan utbildningstillfällena Sedan var det en väldigt bra blandning av deltagare på utbildningen, det var intressant att få inblick i hur cheferna arbetar och tänker i andra sorters verksamheter.

Jag har bara gott att säga om kursledaren också. Det märks att URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram är ett genomarbetat program och jag tror att kursledaren lyckades nå fram till alla deltagare och hjälpa dem med deras personliga ledarskap. Jag tyckte verkligen att det var tråkigt när programmet var avslutat. Jag kan varmt rekommendera det till alla chefer och ledare.”

Martin Lindfors, CEJN

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS