facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Linda Swärd

Önskar att jag gått kursen tidigare

Mitt ledarskap/SDI, Förändringskompetens, Personlig effektivitet och Gruppdynamik & konflikter är de teman som lyfts vid de fyra utbildningstillfällena i URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram.
Linda Swärd på CEJN känner att kursen var utvecklande, och uttrycker som enda negativa att hon inte hade möjlighet att gå den tidigare…

”URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram utvecklade mig både i min roll som teamledare och människa. Önskar såhär i efterhand att jag fått möjlighet att delta i kursen långt tidigare. Ledarutvecklingsprogrammet har stärkt mig och gett mig många bra verktyg till att kunna bli en bättre ledare. Jag har fått större förståelse för varför konflikter kan uppstå och hur man lättare kan undvika dem. SDI-kartläggningen, där vi fick analysera våra beteendestilar och lära oss om våra drivkrafter var både intressant och givande.

Kursen har varit väldigt lärorik och inspirerande, den har gett mig massa ny energi till att jobba vidare med min utveckling som ledare och skapa en bättre arbetsmiljö. Önskar att många fler får möjligheten att gå ledarutvecklingsprogrammet på URKRAFT, rekommenderar det varmt.” 

Linda Swärd, CEJN 

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS