facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Karin Jonsson

Vi letar inte fel utan en väg framåt

Projektledarna avlöste varandra, men det fanns ändå en kontinuitet i processerna vid uppförandet av Trönninge skola och Tresteget idrottscentrum. Karin Jonsson, konsult från Sigma, såg till att Varbergs Fastighets AB hade en fast hand i ledande position i projektet.

“Kännetecknande för partnering är att vi jobbar mot samma mål. Vi letar inte fel i handlingar utan hittar vägar fram tillsammans. Det finns inte egenintresse från endera part eller strider om vad som ingår eller inte ingår i avtalet. I partnering blir det mer produktivt att göra saker ihop.

Jag är otroligt stolt över slutresultatet. Vi jobbade med en entreprenör som inte arbetat här tidigare, och vi gick från att vara flera olika organisationer till att bli Projektet AB – vi blev ett lag. Det var också lärorikt att jobba med ByggDialog som bara arbetar i denna typ av projekt. Trönninge är det projekt där vi dragit partneringen längst, med flest underentreprenörer i partneringuppgörelsen. Då får vi ett annat engagemang.”

Karin Jonsson, konsult från Sigma, som för Varbergs Fastighets AB:s räkning var biträdande projektledare under arbetet med Trönninge skola & Tresteget idrottscentrum.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS