facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Anna Nilsson

Utbildningen täppte till luckor i ledarskapet

Anna Nilsson är chef på Djur & Natur. Hon äger, bygger och inreder butiker och ansvarar för budget, sortiment och personal i ett stort antal av kedjans butiker.
När Anna anmälde sig till URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram hoppades hon på att få hjälp med att analysera både sig själv och sitt ledarskap samt lära mig mer om ledarskapsteknik.

”Utbildningen täppte till en hel del luckor som funnits i mitt ledarskap tidigare. Jag utvecklade mitt personliga ledarskap och lärde mig därutöver mycket nyttigt i ren kunskapsväg om exempelvis Lean och affärsjuridik. Under utbildningen fick jag många nya bekantskaper som jag vet att jag kan kontakta om jag vill.

Jag har jobbat mycket med Lean. Dessutom har jag fortsatt med att utveckla mitt ledarskap, eftersom det är något som behöver göras hela tiden. På kursen uppmanades vi att varje vecka avsätta tid till utvärdering och planering av vårt ledarskap, men när man kör i 120 knyck som jag är det lätt att man glömmer och faller in i gamla beteenden.”

Anna Nilsson, Djur & Natur

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS