facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Anki Madsen

Bra med tid att omsätta kunskap i praktiken

Som ledare ställs du varje dag inför olika utmaningar och problem. Ledarrollen ställer inte bara krav på att uppnå resultat i arbetet utan också på förmågan att leda personal till framgång.
Anki Madsen hos möbeltillverkaren och designföretaget OFFECCT har gått URKRAFT:s chef- och ledarskapsprogram.

”Jag tyckte att URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram var jättebra. Det jag speciellt fastnade för var nog att det hinner gå lite tid mellan de olika utbildningstillfällena, vilket gör att man kan tänka på de moment man lärt sig och testa att omsätta dem i praktiken. Annars finns det alltid risk att man går en kurs, proppar i sig mängder av ny kunskap… och så rinner allt ut i sanden i alla fall.

Upplägget på URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram gav mig möjligheten att smälta informationen. Dessutom fick jag under den individuella coachningen chansen att diskutera de frågor som intresserar mig mest. Det var väldigt nyttigt, eftersom jag då i än högre mån kunde resonera kring hur jag skulle applicera mina nya kunskaper i verkligheten utifrån vem jag är och hur det ser ut på mitt företag.

Det jag tar med mig från URKRAFTs chef- och ledarskapsprogram är bland annat hur jag ska bli bättre på att strukturera och välja vad jag lägger fokus på – och att jag ibland behöver säga nej. Därutöver har jag fått större förståelse för varför jag och min omgivning tänker och reagerar på ett visst sätt. Det kommer alltid att finnas människor med olika viljor och beteendemönster – men är man bara lyhörd för varandras sätt att vara så kan det mycket väl visa sig vara en styrka.”

Anki Madsen, OFFECCT

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS