facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Utbildningar

Utveckla dig på våra utbildningar

Våra utbildare har bred erfarenhet i teorin och i praktiken med många genomförda upphandlingar och färdigställda partneringprojekt på sin meritlista. Det innebär att du alltid vägleds av utvecklingskonsulter med stor kunskap när du väljer någon av URKRAFT:s utbildningar. Var noggrann i valet av utbildningsarrangör - välj den som kan ge dig den kunskap du söker efter och betalar för.

Öppna partneringutbildningar

Våra öppna utbildningar

Vanliga frågor och svar

Se alla

URKRAFT:s experter svarar*: Våra utbildare har bred erfarenhet i teorin och i praktiken med många genomförda upphandlingar och färdigställda partneringprojekt på sin meritlista. Det innebär att du alltid vägleds av utvecklingskonsulter med stor kunskap när du väljer någon av URKRAFT:s utbildningar. Det är det som skiljer oss från andra utbildare. - Med vår utbildning så startar du också en utvecklingsresa i och med att du får med dig verktyg som du kan använda dig av direkt efter vår utbildning. Vi erbjuder även vidareutveckling i partneringprocessen, ledarskapsutbildningar samt att våra utvecklingskonsulter finns tillgängliga att stötta i er fortsatta utvecklingsresa. (49)

URKRAFTs experter svarar*: Om ni vill säkerställa att ni får en utbildning som speglar det absolut senaste på partneringmarknaden och som direkt efter genomförandet går att praktisera i vardagen. URKRAFTs utvecklingskonsulter medverkar i ett hundratal partneringprojekt över hela Sverige med olika beställare och entreprenörer. Våra utbildare har stor erfarenhet och kompetens inom alla delar av partneringprocessen från internt förberedande arbete, genom upphandlingsprocessen, vidare genom hela genomförandet till projektavslut.
- På URKRAFTs utbildningar kan ni känna er trygga med att ni utbildas, inte bara med rätt teori, utan också med praktiska moment om hur det fungerar på riktigt. På våra utbildningar anmäler sig deltagare från hela branschen, både beställare, entreprenörer, underentreprenörer, leverantörer och konsulter. (51)

URKRAFTs experter svarar*: URKRAFTs roll på partneringmarknaden är att utveckla den och dess aktörer för att utveckla det svenska samhället, och vi stöttar beställare, entreprenörer, underentreprenörer, konsulter och leverantörer som vill utveckla sig på riktigt. Vår roll är i huvudsak rådgivande och stöttande där vi förmedlar all den kompetens vi samlat på oss genom åren med den ständiga kompetensutveckling vi själva genomför internt inom URKRAFT kontinuerligt.
- Vi är noggranna i valet över vilka vi stöttar och som exempel när vi hjälper beställare med en upphandling är vi aldrig med och utvärderar utan endast leder och övervakar processen så att de genomförs på rätt sätt enligt våra svenska lagar och regler. (50)

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS