facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

31 december 2022

Vi önskar ett Gott Nytt 2023

Nu är det dags att sammanfatta 2022. Ett år med många utmaningar och tragedier i vår omvärld, men också ett år med stort engagemang, handlingskraft och nytänkande.

Vi har under året konstaterat att vår URKRAFT-modell fortsätter stå sig stark och att den sprider sig i snabb takt till fler orter över hela Sverige. Något vi gläds åt, men som vi inte trodde var möjligt inför året.

Vi har fått flera nya strategiska uppdrag och med det ett kvitto på att vi håller oss långt framme i utvecklingen genom vårt sätt att analysera aktuell forskning för att praktiskt använda det i de uppdrag vi verkar i. Genom vårt upplägg bidrar vi till fler framgångsrika uppdrag för att lyckas med vår mission, – att aktivt bidra till vår gemensamma samhällsutveckling.   

Våra erfarna och kunniga utvecklingskonsulter har kämpat hårt med alla uppdrag och får goda omdömen av våra kunder och det gläder oss mycket. Under året har vi också rekryterat ytterligare kompetens in till oss på URKRAFT för att möta våra kunders behov och fler har vi på ingång under 2023. Några av våra rekryteringar kan ni läsa om här:    

Milena Andersson https://lnkd.in/e8RzFxWS

Martin Lydig https://lnkd.in/d-jiHQ_U

Mia Hellström https://lnkd.in/eJdX3afv

Thomas Viksberg https://lnkd.in/ePB63HDC

Magnus Leijon https://lnkd.in/eF6g_Wgt

Hans Knutsen https://lnkd.in/eTiYYCmC

2023 ser ut att bli ett fortsatt utmanade år med oro i världsläget, lågkonjunktur, energin och det allmänna kostnadsläget. Hur hårt och på vilket sätt det kommer att drabba oss, våra uppdrag och samhället i stort är svårt att överblicka just nu. Vi håller oss till vår inriktning och fortsätter vår satsning enligt plan. Under året firar URKRAFT Partnering & Ledarskap 25-år och vi har mycket att vara stolta över. Mer om detta kommer vi att berätta om under året som kommer.

Gott Nytt år till er alla och vi hoppas vi ses under 2023 med en stark urkraft för att bidra till en mänskligare framtid!  

// Jonny Gustavsson

Författare

Jonny Gustavsson

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS