facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

18 juni 2020

URKRAFT-konsulter tar SDI till ny nivå

URKRAFT:s utvecklingskonsulter Jonny Gustavsson och Kim Berghäll har uppgraderat sina kunskaper i SDI, Strength Deployment Inventory, som är ett verktyg för att fastställa vad som motiverar människors beteende.

Jonny Gustavsson och Kim Berghäll är nu också certifierade handledare i utbildningsprogrammet ”Resultat genom Relationer”, en utbildning som ger insikter, tekniker och verktyg för att kunna skapa goda samarbeten och fruktbara relationer i en arbetskontext.
Programmet är förberett för att kunna genomföras såväl digitalt som fysiskt.

– För oss är det ett naturligt steg att alltid utvecklas, och i det här ser vi många kopplingar till våra tankar kring filosofin när vi utvecklar företag och organisationer men även i arbetet i partnering. Därför kommer vi ha stor nytta av utbildningen, säger Jonny Gustavsson.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS