facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

13 september 2019

Beställ dina julgåvor redan nu

Även om vi har några höstdagar framför oss som mer påminner om sommar än vinter, så närmar vi oss den kalla årstiden. Är du ute efter julgåvor till personalen eller kunder? Då är det en bra idé att titta på vårt utbud.

Personalen är varje företags viktigaste resurs. Därför är det naturligt att du som företagare värdesätter medarbetarna genom till exempel kompetensutveckling. Kanske är det också läge att belöna personalen med en julgåva? På URKRAFT kan vi hjälpa dig med den saken.

Det är bara fantasin som sätter begränsningar när man tänker på julgåvor. Vill du ha inspiration kan Mats Ljungkvist hjälpa till. Här nedan har han plockat fram ett par exempel, men det finns många fler.

Ring 0708-23 68 90, maila mats@urkraft.com eller använd kontaktformuläret här nedan, så får du hjälp med de funderingar du har.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS