facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

11 mars 2024

John Hane ger dig kunskap i entreprenadjuridik

I vår 1-dagsutbildning i entreprenadjuridik i Göteborg den 23 maj bjuder vi in dig som är intresserad av att fördjupa dig inom partnering & samverkan.
Det är advokaten John Hane, expert och en av Sveriges ledande specialister inom upphandling av entreprenader med arbetsformen partnering, som leder utbildningen.

Intresset är stort och det finns skäl att misstänka att utbildningen kommer att bli fulltecknad.
URKRAFT har i mer än tio år samarbetat med John Hane. Han är delägare i Foyen Advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

– Den här utbildningen kommer jag och vi i företaget ha stor nytta av. Nu faller bitarna på plats hur avtalsformen och entreprenadkontraktet hänger ihop. John Hane är duktig och dessutom inspirerande att lyssna på, säger en entreprenör som var deltagare i vår förra utbildning i ämnet.
Utbildningen i entreprenadjuridik vänder sig till alla aktörer involverade i bygg- och anläggningsprojekt, och behandlar hur standardavtalen (ABT 06, AB 04 och ABK 09) och ersättningsgilla självkostnader kopplas till arbetsformen partnering.

Förutom utbildningen i Göteborg 23 maj har vi under året en utbildning i Stockholm 21 november samt en digital utbildning 17 oktober. Vid utbildningarna medverkar också en av URKRAFT:s utvecklingskonsulter, som har praktisk och teoretisk erfarenhet av projekt som genomförs med arbetsformen partnering.Läs mer och boka plats till utbildningen i entreprenadjuridik på hemsidan – KLICKA HÄR.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS