facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

8 mars 2024

Stort intresse för partneringutbildning

Kunskapen om partnering sprids på bred front. Den här veckan har 60 personer gått våra grundutbildningar i Västerås och Linköping.
Behöver du också mer kunskap om partnering har vi en utbildning i Karlstad längre fram i mars.

Grundutbildningen omfattar att skapa förståelse för hur partnering fungerar, alltifrån upphandling till genomförande och när arbetsformen är mest lämplig.  Våra utvecklingskonsulter har praktisk erfarenhet från många projekt som genomförs i partnering, och väver in erfarenheterna därifrån med teoretiska block i utbildningen.

– Otroligt kul och spännande att vi nu fått genomföra vår första partneringutbildning i Västerås. Vi möttes av ett stort intresse att utveckla branschen och ett stort sug efter att få arbeta i partnering fullt ut, berättar Mattias Johansson som tillsammans med Pierre Fällström höll i den utbildningen.

Intresset för partnering ökar bland alla aktörer i branschen. Entreprenörer, beställare och underentreprenörer fanns bland deltagarna vid utbildningarna i Västerås och Linköping.

– Det är något speciellt som händer i rummet när vi tillsammans sitter med olika perspektiv, erfarenheter, när vi lyssnar in, när vi öppet delar, när vi ber om hjälp, när vi vågar visa oss sårbara, när vi sitter tillsammans och jobbar för att lösa en uppgift, säger Milena Andersson som höll i utbildningen i Linköping tillsammans med Per Kullgren.

Nästa möjlighet att fylla på kunskapsförrådet om partnering blir den 21-22 mars, då vi håller grundutbildning i Karlstad.

Du anmäler dig och hittar ytterligare information om våra utbildningar på hemsidan – KLICKA HÄR.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS