facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Peter Damgren

Jag fick en riktig tankeställare

Peter Damgren är divisionschef på CEJN, som tillverkar snabbkopplingar och finns representerat världen över genom 17 säljbolag. När Peter fick erbjudande att bli divisionschef upplevde han att han saknade de rätta verktygen för uppdraget. Därför gick han URKRAFT:s ledarskapsutbildning.

“Innan jag blev chef kunde det hända att jag tänkte ”Åh, hur svårt ska det vara egentligen, chefen?”. Nu har jag insett att man som chef har väldigt många aspekter att ta hänsyn till inför varje beslut och att allt inte är så enkelt som det kan verka.

Ett av mina starkaste minnen från utbildningen, och något som jag verkligen har tagit med mig, är ”Självklart och Vi-klart”. En riktig tankeställare som har lärt mig att inte förutsätta att andra förstår vad jag snackar om, bara för att jag själv tycker det är självklart.

Peter kommer alltid att vara Peter. Men jag har mognat i ledarskapsrollen och känner mig tryggare i mig själv nu jämfört med innan. Planen för framtiden är att fortsätta växa, som chef, människa och företag.”

Peter Damgren, CEJN

 

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS