facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Patrik Rehn

Jag kan kommunicera mycket bättre nu

Patrik Rehn är konstruktionschef på Autokaross i Floby som gör påbyggnader av flak, skåp och kåpor samt specialbygger brandbilar och ambulanser. Bilarna utvecklas ständigt och Patrik ville göra likadant. För att förvissa sig om att han som chef inte kör fast i samma hjulspår valde han att gå URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram.

”Jag åkte dit i tron om att jag skulle hitta ”ett” sätt att vara ledare. Men redan under den första dagen började jag inse att det inte bara finns ”ett” sätt. Det finns många, lika många som det finns chefer.

Jag kan kommunicera mycket bättre med mina anställda nu. Jag förstår dem på ett helt annat sätt vilket känns härligt både för dem och för mig. Innan kunde det hända att det blev tvärstopp i dörren när jag försökte förklara något, men när jag använder mig av de kunskaper som jag fick under kursen når jag plötsligt fram. Det är fantastiskt.

Jag har redan sjösatt en del underlättande idéer som jag fått lära mig under kursen. Det var egentligen ingenting att tveka inför, utan jag insåg att gör jag inte detta är jag dum. Men jag är noga med att inte gå för fort fram eftersom det är viktigt att alla, såväl chefer som anställda, förstår och är med på förändringarna.”

Patrik Rehn, Autokaross

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS