facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

EVENT

Från familjefest till kvällsnöje

När Metallklubbarna vid Volvobolagen i Skövde firade 100 år fick vi på URKRAFT förtroendet att genomföra firandet för mer än 4 000 gäster.

Vi ordnade en heldag med inriktning på familjeinslag under dagen och mer karaktär av underhållning för äldre under kvällen.
Det var hoppborgar i oändlighet, eller i alla fall 18 stycken, lotteristånd, terrängkörning på fyrhjulingar, bumper ball, lotterier, ponnyridning, prickskytte med blåsrör, luftpistolskytte, basketboll, chokladhjul… ja, utbudet var så varierat att det absolut fanns något som passade var av de yngre gästerna. Det bjöds dessutom underhållning av Tobbe Trollkarl.
Längre fram på dagen blev det uppträdande på scenen av både lokala band som The Fastback (rockabilly) och Janes Bond (party/show) och rikskända Panetoz och Miriam Bryant.
På festivalområdet grillades också hamburgare till alla gäster.
Det var en storslagen satsning för att fira IF Metalls jubileum i Skövde, och för gästerna var precis allting gratis.

Vi kan naturligtvis skissa på ett upplägg även för dig som har något lika stort på gång. Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss, eller slå en signal så ska vi hjälpa dig.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS