facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

16 oktober 2024

Högt engagemang på workshop med Svenska kraftnät

"Jag har känt mig bekväm, haft roligt, lärt mig massor genom alla steg i entreprenaden, många fältbesök, fått energi från projektet och känner stolthet att jag har fått följa detta projekt från början."

Erfarenhetsworkshop för luftledningsprojektet Ingelkärr-Stenkullen genomfördes på etableringen den 2 oktober för att stämma av måluppfyllnaden i entreprenaden. Och det var en entusiastisk samling deltagare som på ett aktivt sätt delade med sig av det som gjorts bra, men även sådant som borde utvecklas till nästa projekt. Viktiga lärdomar att få ta del av i projektet, men också att sprida vidare till andra.

Några av de svar projektdeltagarna delade med sig av under workshopen var:

– Har varit ett roligt och intressant projekt. En hel del nya moment, som har utvecklat nya vyer och erfarenheter för hur arbete kan utföras!

– Det har skapats en fantastisk arbetsmiljö med effektiv möteskultur och snabba beslutsvägar. Har kunnat arbeta med utmaningar i tidigt skede vilket minskat risken att påverka framdriften.

– Tack vare att vi har jobbat på detta sätt tätt tillsammans och samarbetat kring olika typer av frågor har vi hela tiden haft projektets bästa i fokus och hittat gemensamma lösningar som alla kan känna sig nöjda med.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS