facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

23 september 2024

Framgångsrik start för ny mottagningsstation

Förra veckan samlades Trollhättan Energi Elnät AB och Linjemontage i Grästorp AB för att skapa bästa möjliga förutsättningar inför bygget av en mottagningsstation som ska tjäna generationer framöver. URKRAFT har varit beställarens upphandlingsstöd och har också fått förtroendet som partneringledare i entreprenaden.

URKRAFT:s arbete tillsammans med Trollhättan Energi Elnät AB inleddes med en marknadsanalys och marknadsdialog. Därefter skapades en upphandlingsstrategi som följdes av en upphandling och kontraktsskrivande med Linjemontage i Grästorp AB.

När parterna träffades under en workshop lades grunden för ett framgångsrikt samarbete genom att bygga starka relationer och få en djupare förståelse för vad som verkligen kännetecknar effektfulla team – team som både presterar bra och mår bra. Kommunikationsövningar och vikten av reflektion lyftes fram som centrala verktyg.

Projektet enades om en gemensam målbild och identifierade kritiska framgångsfaktorer. Nu finns en solid grund att bygga vidare på, och nästa steg ser lovande ut med fortsatt fokus på samarbete för projektets bästa.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS