facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

4 april 2024

Lyssna på Christer och Linus som gästar Skövde 16-17 april

Hela Skaraborg står inför en stor omställning* – där partnering som arbetsform är en lösning för att lyckas med allt av det som behöver göras inom samhällsutvecklingen.

Utöver en gedigen utbildning med ett intressant innehåll gästas vi av huvudprojektledare Christer Karlsson från Svenska kraftnät som kommer dela med sig av erfarenheterna från det pågående partneringprojektet luftledning 400 kV Ingelkärr-Stenkullen. Dessutom medverkar projektledare Linus Wiegandt som berättar om Ängens avloppsreningsverk som ska byggas med partnering som arbetsform åt Lidköpings kommun.

Missa inte tillfället att göra dig och din organisation redo att bli bättre och få senaste nytt inom partnering & samverkan. Anmäl dig till vår 2-dagars grundutbildning i Skövde via länk: Anmäl dig här

Utbildningen kommer att genomföras på Scandic Billingen, Trädgårdsgatan 10, Skövde. Vi börjar 16 april kl. 09.00 första dagen och slutar 16.30. Andra dagen pågår utbildningen mellan kl. 08.00 – 15.30.

*Skaraborg står inför stor omställning med byggandet av mer än 12 000 bostäder, nya samhällsfastigheter, infrastruktur i form av vägar, avlopps- och vattenverk, elförsörjning luftledning och mottagarstationer osv. Samtidigt som detta ska planeras för råder tuffa tider i branschen och för att klara av att göra allt detta måste det göras tillsammans. Där är arbetsformen partnering nyckeln till att lyckas på ett rätt sätt, genom att involvera rätt nyckelaktörer tidigt i skedet.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS