facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

2 februari 2024

URKRAFT partneringledare i VA-satsning i Dalarna

URKRAFT har fått förtroendet som partneringledare i en strategisk partnering, där Vamas handlat upp ByggDialog för om- och tillbyggnader av VA-anläggningar i Malung och Sälen.
Det är utvecklingskonsulten Anna Pers som fått uppdraget.

Arbetena som ska utföras i Malung och Sälen består av om- och tillbyggnader av spillvattenverk. URKRAFT:s utvecklingskonsult Anna Pers har varit upphandlingsstöd för Vamas (Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB), och får nu förtroendet att fortsätta vara en del av projektet.

Arbetet är redan igång, och i Fas 0 handlar det om att handla upp partneringunderentreprenörer och projektörer, förbereda för en effektiv start av Fas 1, sätta gemensamma strukturer och rutiner.

Anna Pers har nyligen hållit ett möte i projektledningsgruppen, och är entusiastisk inför det fortsatta arbetet:

– Känslan i projektet är jättebra. Det finns ett stort engagemang i gruppen och det är inspirerande att vara igång, säger hon.

Nästa steg i projektet blir målarbete och startworkshop.

Mårten Sundström, projektledare på Vamas är entusiastisk. Han säger:

– Valet av strategisk partnering för våra projekt inom spillvattenrening gör att vi med en gemensam organisation och samlad kompetens kan tillgodose våra behov på bästa sätt. Detta är inte minst viktigt då större delen av arbetena kommer att utföras under pågående drift med krav på minsta möjliga påverkan av reningsprocessen. 

Läs mer om projektet på ByggDialogs hemsida – klicka här.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS