facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

29 december 2023

Gott nytt år 2024

Gott nytt år önskar vi er alla från oss alla på URKRAFT.

Vi ser tillbaka på ett år med många härliga minnen och roliga, spännande och utvecklande uppdrag.

Vi har vuxit och blivit fler medarbetare med Anna Pers, Jonas Andersson, Robert Ervid, Hans Knutsen med flera. Det är efterlängtat och hör ihop med det stora intresset för våra värdeskapande tjänster samt att vi har utbildat fler deltagare än något annat år tidigare. Det är glädjande och gör att vi behöver utöka med ytterligare krafter under 2024.

Ledarskapsprogrammet “Berikande ledarskap 10 dagar” som genomförs av Thomas Viksberg och Kim Berghäll har varit mycket uppskattad för sin direkta användarbarhet. Det syns inte minst på det antal anmälningar till utbildningarna som startar 2024. Riktigt roligt.

Våra partneringutbildningar och workshops som genomförs av våra erfarna och kunniga konsulter Mattias Johansson, Pierre Fällström, Per Kullgren, Jonas Andersson, Michael Kruse, Milena Andersson, Magnus Leijon och Martin Lydig får också goda omdömen. Redan nu, när vi stänger böckerna för 2023 är det över 50 anmälda deltagare till våra utbildningar i januari och februari. Det i sin tur gör att intresset för #partnering och #samverkan fortsatt kommer vara starkt framöver.

Intresset för vår #teamutveckling iform av föreläsningar, utvecklingsdagar och värdeskapande aktiviteter som hållits ihop av Mikael Hjerpe har ökat under året. Likaså intresset för våra varumärkesstärkande profilprogram som Mats Ljungkvist håller ihop på ett fantastiskt sätt.

Samhället står inför stora utmaningar, vilket vi kunnat se och ta del av under de senaste åren. Låt oss gå samman och fokusera på vad vi var och en kan göra för att bidra till en bättre #samhällsutveckling och ökad #samhällsnytta under 2024.

Gott nytt år från oss / Jonny Gustavsson och Jeanette Gustavsson

Författare

Jonny Gustavsson

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS