facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

6 juli 2023

Utvecklande dagar för URKRAFT:s konsulter

Under två dagar har vi traditionsenligt samlat våra konsulter för utvecklingsarbete på huvudkontoret i Skövde. Vi har förberett oss för att kunna möta både befintliga och nya kunder med inspiration och ännu mer kunskap efter semestern.

Behöver ditt företag vägledning i hur ni ska utveckla er organisation? Sitter du i en beställarorganisation som planerar att handla om en entreprenör för nästa stora satsning? Eller är du motiverad att lära dig mer om ledarskap eller partnering? På URKRAFT är vi redo att hjälpa dig. Hör av dig redan i dag, så bokar vi ett tillfälle för att gå igenom hur vi kan stärka din organisation.

Vi stänger igen kontoret semestern, men finns alltid tillgängliga både via telefon och mail. Trevlig sommar!

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS