facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

30 juni 2023

Andreas Johansson, LEVA i Lysekil rekommenderar vår partneringutbildning

Det händer mycket i Lysekil inom VA-området de närmaste åren. En upphandling har precis publicerats med stöd av oss på URKRAFT och för Andreas på LEVA i Lysekil var det självklart att få fördjupa sig mer inom arbetsformen partnering genom att gå vår Grundutbildning.

Det händer en hel del inom VA-området i Lysekil några år framöver. En upphandling med arbetsformen strategisk partnering har i dagarna publicerats. Förutom VA-försörjning till befintliga och nya områden ingår även ett antal överföringsledningar i upphandlingen. 

Under hela upphandlingsprocessen har URKRAFT varit med och stöttat LEVA och för Andreas Johansson, projektledare och Roger Olsson,  bitr. projektledare var det självklart att fördjupa sig än mer inom området och gå URKRAFT:s grundutbildning i partnering för att skapa sig en ännu bättre förståelse och stå rustade i höst när projekten drar igång. 

– Grundutbildningen var väldigt intressant och givande. Ett fantastiskt forum där vi fick ta del av allas erfarenheter och perspektiv då det var en mix av både beställare och entreprenörer. Jag rekommenderar andra att gå den för att skapa sig en bättre förståelse för arbetsformen. Den gav helt klart mersmak. Andreas Johansson, projektledare LEVA Vatten AB. 

Sista dag för anbudsinlämning är den 4 september och ambitionen är att ha tilldelning under oktober. Det kommer att bli ett spännande projekt att följa framöver. 

Författare

Milena Andersson

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS