facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

12 januari 2023

Årets första partneringutbildning

Vi inleder året som vi slutade det förra, med en fulltecknad 2-dagars grundutbildning i partnering. Nu i Halmstad med 26 engagerade deltagare.

Våra utbildningar i partnering fortsätter locka deltagare över hela Sverige. Arbetsformen växer och vi ser en stor ökning av antalet upphandlingar och projekt som kommer att genomföras under åren framöver.

Nu i veckan har vi därav hållit 2023 års första 2-dagars grundutbildning i partnering & samverkan i Halmstad. Intresserade deltagare fick lyssna till URKRAFT Partnering & Ledarskaps utvecklingskonsulter Mikael Hjerpe och Jonny Gustavsson:s erfarenheter, och därtill den kunniga gästföreläsaren över Teams, arbetschefen Christoffer Sundin från Serneke.

Christoffer är en stark förespråkare för partnering och har genomgått alla steg av utbildningar och arbetar nu fullt ut i partnering. Bland annat med brandstationen åt Uddevalla kommun, renovering och tillbyggnad av lägenheter i Kronogården åt AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag i projekt Guldvingen och den strategiska partneringen för skolor, förskolor och idrottshallar åt Vänersborgs Kommun för att nämna några av alla projekt de är involverade i.

Utbildningen genomfördes måndag 9 januari med två block kring grunder om partnering och historiken bakom. Tisdagen fortsatte med fördjupade kunskaper i upphandling, anbudsarbete och genomförande av entreprenader i arbetsformen partnering.

Är du också intresserad av att skaffa dig bredare kompetens inom partnering – läs mer på www.urkraft.com Oavsett om du sitter som beställare, entreprenör, konsult eller leverantör har vi ett koncept som ger dig en bred bas att stå på. Välkommen med din bokning eller en förfrågan om ett skräddarsytt upplägg.

Författare

Jonny Gustavsson

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS