facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

25 september 2022

Utvecklingsdag för URKRAFTs konsulter

URKRAFTs senast rekryterade utvecklingskonsulter träffades på kontoret i Skövde för att få en insikt i vår URKRAFT-modell och för att få en bra start och förståelse för alla våra kunduppdrag.

Ny vecka och nya intressanta kunduppdrag, med våra härliga utvecklingskonsulter, för att skapa ännu mer samhällsnytta.

I veckan som varit hade vi en träff med våra senast rekryterade utvecklingskonsulter Mia Hellström, Martin Lydig och Milena Andersson på kontoret i Skövde. Per Kullgren, Mikael Hjerpe och Jeanette Gustavsson gick igenom våra arbetssätt och modeller inom partnering, team och ledarskap på ett förtjänstfullt sätt.

Inom kort kommer vi presentera fler intressanta personer vi knutit till oss, men….

Vi behöver bli ännu fler över hela Sverige
Är du rätt person eller känner du någon med en positiv drivkraft, som har lätt för att skapa goda relationer och som uppskattar att samarbeta med andra för att uppnå bättre resultat. Vårt behov av fler utvecklingskonsulter som kan ingå i vårt team för uppdrag inom affärs- och organisationsutveckling, kurser och partnering över hela Sverige är stor.

URKRAFT Partnering & Ledarskap växer över hela Sverige och vi söker dig som vill ingå i vårt team för att åstadkomma ett mer välmående samhälle.

Tjänster inom Partneringledning vi söker
Hos oss blir du en viktig kugge i Sveriges ledande företag när det gäller partnering & samverkan. Arbetet innebär både utmaningar och utvecklingsmöjligheter då flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands samhällsutveckling. Vi har i flera år befunnit oss i en kraftig tillväxtfas och våra kunders behov av våra tjänster är större än någonsin – därför behöver vi bli fler!

Jobbar du som affärsutvecklare, projektledare, arbetschef eller ledarskapskonsult och har varit igång ett par år i rollen som anställd eller konsult? Eller är du partneringledare alternativt processledare, men saknar det sammanhang som URKRAFT kan erbjuda, med fler kollegor och intressanta uppdrag? Hör av dig då, så pratar vi mer. 

Om dig
Vi söker dig med en positiv drivkraft, som har lätt för att skapa goda relationer och uppskattar att samarbeta med andra. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och tycker om att ta eget ansvar. För att lyckas behöver du vara noggrann, analytisk och strategisk. Tjänsten ställer höga sociala och kommunikativa krav då vi arbetar med människor och organisationsutveckling. Våra kunder har olika behov och förutsättningar vilket också ställer krav på mångsidighet och att kunna hantera flera frågor parallellt. Utöver detta behöver du kunna formulera dig väl i tal och skrift.

Vi förväntar oss att du har utbildning inom relevant område och erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, ledarskap och kundkontakter. Det är ett plus om du verkar inom bygg- och anläggningsbranschen idag, men inget minus om du är rätt person, då stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Är du den vi söker? Eller vet du någon som skulle passa perfekt, som du kan tipsa om tjänsten?

Tveka inte att ta kontakt med mig för att berätta mer om vad du kan tillföra. Det gör du enklast via mail till:  jonny@urkraft.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Författare

Jonny Gustavsson

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS