facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

19 augusti 2022

Håller balans genom ständig utveckling

Han trivs i rollen som inspiratör. Och det är precis vad han är. När Thomas Viksberg inte står inför en grupp människor och pratar om hur individer och organisationer ska ta nästa steg i karriären, så tar han ett par kliv framåt på egen hand. Oftast med träningskläder på sig.

THOMAS VIKSBERG
thomas.v@urkraft.com
0708-74 53 33

Berätta… vem är Thomas Viksberg?
– 54 år – född och uppvuxen i Lidköping där jag bor med min sambo Lena. Vår 23-åriga dotter, Clara, pluggar ekonomi i Göteborg. Som person är jag mycket aktiv och gillar när det händer saker, vilket märks såväl på min fritid som i jobbet. Jag trivs bra med att ta ansvar och att få saker att hända.
– Har studerat systemvetenskap i Skövde, arbetat inom IT-branschen i Stockholm samt varit affärsområdeschef i ett managementföretag i Göteborg. På min fritid spelar jag gärna golf, tränar på gymmet eller motionerar. Tillbringar gärna tid på sjön… i Vänern eller på Västkusten tillsammans med familjen.

Du är utvecklingskonsult – berätta lite om din roll inom URKRAFT!
– Då jag drivs av utveckling och få människor och organisationer att växa och utvecklas så handlar det om att gå in i projekt och organisationer och ge dem olika typer av stöd och utmaningar. Det kan handla om teamutveckling, coaching och utbildning.  

Hur kom du i kontakt med URKRAFT?
– Genom en kurskollega (Kim) i samband med min NLP Trainer-utbildning.

Vilka frågorna brinner du för?
– Jag drivs av att bidra till att andra växer och utvecklas vilket har gjort att jag har engagerat mig i olika föreningar och verksamheter genom åren. Jag har varit ungdomsledare inom golf, handboll och fotboll. Har varit ordförande i Lidköpings golfklubb under tre år och styrelseordförande i Lidköpings Näringslivsbolag under två år.
– Jag brinner också för att utveckla mig själv i min roll som inspiratör, coach, utbildare och ledartränare. Under de senaste fem åren har jag investerat en hel del i min personliga utveckling där jag är certifierat NLP Trainer, certifierad Business coach ICC och certifierad Team coach ICF.
– Jag har även utbildat mig till och varit verksam som mental tränare främst inom idrott, där jag jobbat med elitidrottare på högsta nivå inom bandy, golf, segling, handboll och trav.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS