facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

19 augusti 2021

Hämtar kraft från djur, natur och idrott

Han har många järn i elden - Michael Kruse. Den gemensamma nämnaren är stöttning och det oavsett om det handlar om arbete eller fritid. Till arbetsuppgifterna hör att vara stöd i utvecklingen av individer eller projekt, och på fritiden är det hunden som för stöttning. Eller kanske är det tvärtom..?

Berätta… vem är Michael Kruse? 
– En man i mina bästa år som gillar djur, natur och idrott. Jag har sedan små korta barnsben idrottat och varit ute i naturen, bland annat genom scouterna. Jag har under nästan 40 år på olika sätt varit engagerad inom idrott, brukshundklubbar och Hemvärnet. En röd tråd under alla år är intresset för människor.  

Du är utvecklingskonsult – berätta lite om din roll inom URKRAFT! 
– Jag är relativt ny i rollen men huvudsakligen så handlar det om att stötta beställare och entreprenörer att på ett effektivt och smidigt sätt ta sig igenom ett partneringprojekt. Jag kommer också driva och genomföra olika ledarskapsprogram anpassade för branschen.  

Hur kom du i kontakt med URKRAFT? 
– Första gången var genom mina tidigare kollegor på Projektengagemang. Vi gjorde en analys av vilka som var våra konkurrenter och där dök URKRAFT upp. Under årens gång har namnet dykt upp flera gånger och det är spännande och kul att numera vara en del av ett professionellt och mycket erfaret gäng. 

Vilka frågorna brinner du för? 
– Olika typer av utveckling av både individer och grupper, exempelvis individuella mål eller att arbeta effektivt som grupp. Jag tycker att det är spännande att se hur man med rätt stöttning kan få personer och grupper att nå sina mål.  

Vad arbetar du med just nu? 
– I dagsläget arbetar jag bland annat som Samverkansledare i olika typer av infrastrukturprojekt, bland annat hos Trafikverket Mälarbanan och Statkraft. Jag driver även ett utvecklingsprojekt hos Installatörsföretagen som går ut på att höja kunskapen avseende samverkan.  

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS