facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

14 september 2020

Så tycker deltagare om den digitala utbildningen

URKRAFT:s digitala utbildningar i partnering har mötts av ett stort intresse på marknaden.
- Det är kul att vi kunnat ställa om från fysisk till digital miljö och ändå på ett kreativt och konstruktivt sätt kan genomföra våra utbildningar. Totalt sett är det värdefullt för branschen att fler får kunskap i partnering, säger utvecklingskonsulten Per Kullgren som hållit i flera digitala utbildningar.

Situationen med Covid-19 har förändrat stora delar av samhället, och strax innan semestern genomfördes den första digitala utbildningen i URKRAFT:s regi.
Vi har fått många reaktioner från deltagare vid utbildningarna.
Karin Berggren, lokalstrateg i Tingsryds kommun, är en av rösterna som delar med sig av sin upplevelse från utbildningen:
– Flera goda exempel hur andra beställare har hanterat sina parneringupphandlingar samt att deltagarna representerar både beställare, entreprenörer och konsulter. Samt att kursledaren hade en gedigen kunskap och praktisk erfarenhet, berättar hon.

Lisa Lindroos Nertsberg, konsult på Lindroos Nertsberg Consulting AB, har också med sig tankar från utbildningen:
– Fick en annan syn på partnering, hur man kan utveckla detta samarbete på lite olika sätt, kommenterar hon.
Markus Arfvidsson, regionchef Väg och Anläggning, Skanska, har också medverkat vid en utbildning.
– Olika bakgrund och roller hos deltagarna. Alltid kul med spänstiga diskussioner, tycker han om utbildningen.

Sista torsdagen i varje månad genomförs URKRAFT:s basutbildning i partnering. Dessutom anordnar URKRAFT specialdesignade utbildningar för kunder som föredrar den lösningen framför de öppna utbildningarna.
– För den som vill få input från olika håll är den öppna utbildningen en stor möjlighet, eftersom vi ofta har deltagare från både beställarsidan och entreprenörer, fortsätter Per Kullgren.

Nästa digitala basutbildning hålls den 24 september. För mer information och bokning – klicka här:

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS