facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

21 augusti 2020

Höstens aktiviteter igång trots coronatider

Det är fortfarande sommarvärme ute, men nu börjar hösten ändå göra sig påmind. Hos oss märks det tydligt genom efterfrågan på aktiviteter. Vi har precis hållit en heldag tillsammans med Yrkeshögskolan i Skövde.

Många företag, organisationer och utbildningsinstanser har kommit igång med verksamheten efter sommarledigheten. Flera av dem har till och med haft ännu längre uppehåll med hänsyn till det rådande samhällsläget, och även om vi fortfarande har en situation där Covid-19 präglar vardagen finns behov att träffas och att utveckla team och arbetsgrupper.

På URKRAFT har vi därför anpassat våra aktiviteter. Vi bygger gemenskap under stor förståelse för samhällsläget, arbetar i mindre grupper och med mer personal än normalt.

Eftersom vi även under normala omständigheter genomför de allra flesta aktiviteterna utomhus har vi många bra alternativ som fungerar även utan fysisk kontakt mellan deltagare.

Det var med dessa grundläggande tankar vi höll i en välkomstdag för studenter vid Skövde Yrkeshögskola. Det har blivit en tradition för oss att ta emot Skövde Yrkeshögskola i augusti. Detta var sjunde året vi genomförde aktiviteter tillsammans, och vi ser det förstås som en ära att en kund återkommer så frekvent till oss.
30-talet studenter deltog, delades upp i fyra mindre grupper och genomförde både aktiviteter och lyssnade på en inspirationsföreläsning om roller i en grupp. Vi hade Golfrestaurangen i Skövde som bas och arbetade efter intentioner att gruppen skulle känna sig välkommen till studier och lära känna varandra.

Behöver du också aktiviteter för din arbetsgrupp? Vänd dig till oss – klicka här – så ska vi komma med en idé för ett så säkert genomförande som möjligt.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS